top of page
Bryllup på trapholt

Events, fester, konferecer, selskaber & møder på Trapholt

Udover at være et fantastisk museum, er det også mulighedernes hus. Når det kommer til fantastiske arrangementer er Beliggenheden, parken, gastronomien og ikke mindst det smukke interiør, de helt perfekte rammer. Vi sammensætter  i fælleskab det perfekte program og menu, så matcher jeres ønsker og krav.

Private arrangementer

I åbningstiden

Lad magien fra Trapholt være en del af jeres fest. Giv jer selv, samt gæster en uforglemmelig oplevelse på en af Danmarks bedste kultur instutioner. Hold en pause efter middagen og udforsk de spændene udstillinger, få fornyet energi i parken eller læn jer tilbage på balkonen og nyd summen fra museet i kombination med den smukkeste udsigt.

Udenfor åbningstid

Fælles for det hele er at vi har de skønneste rammer, en stor bar samt et godt køkken.
Når museet lukker kan vi ekslusivt åbne dørene, til jeres mærkedag. Her er rig mulighed for at benytte huset og omgivelserne kreativt. Eller bare holde et brag af en aftenfest i cafeen.

fællespisning trapholt
Nytårskur trapholt

Trapholt business

Sommerfest

Jubilæum

Møde

Konference

Julefrokost

Kickoff

Foredrag

Festen

Efter museet lukker indbyder det til de mest fantastiske fester.
Om det er med den store gourmetmiddag med fjord udsigt eller med bålmad og leg i parken. Har i gæsterne, så har vi rammerne.
Vi har plads til 150 spisende og en stor bar, så vi kan faciliterer det meste. Ligeledes er der mulighed for at samles i vores konference sal til velkomst drinks, casino, awards, taler eller måske et lille kunstnerisk indslag. Fælles for det hele, er at vi skaber det med jer. Så vi sammen, får det bedste program til jeres behov.

 

Møder og konferencer

Trapholts faciliteter og omgivelser ude og inde er noget særligt. Det gælder også for virksomheder,
organisationer og netværk, som sætter pris på unikke rammer for mødeaktiviteter og konferencer.
På Trapholt får du og dine deltagere første parket til kunst og design i international klasse.
Café Gustav Lind giver mulighed for at sætte et
gastronomisk komma og punktum i jeres program. Alt sammen uden at gå på kompromis med
gode konferencefaciliteter.

Bryllup

Ikke et bryllup er ens, og vi har derfor ikke den færdige pakke. I gennemsnit koster vores bryllupper 1250,- pr. person.

Unikke festlokaler med Koldings bedste udsigt over fjorden

Trapholt after dark! Når dørene til museet lukkes kl. 17, åbner muligheden for fester og arrangementer i nogle af Koldings skønneste omgivelser. Den smukke restaurant med fuld fjordudsigt, højt til loftet og indretning med dansk design danner rammerne for selskabet og den gode fest. Her er plads til 80 gæster i stueplan og yderligere 70 på vores balkon. Om man sidder oppe eller nede, er festen samlet i fantastiske omgivelser.

Nyd også Trapholts smukke have, som åbner udsigten over fjorden. Plænen buer svagt og giver illusion af jordklodens krumning. Her kan man starte arrangementet eller måske blive viet under et af æbletræerne i parken. Hvis vejret er godt, er der mulighed for at spise udendørs, ligesom maden kan laves på vores unikke brændefyrede udekøkken.

Ønsker I den fulde Trapholt-oplevelse, kan velkomstboblerne serveres i Richard Mortensen-salen. Byd jeres gæster velkommen midt i kunsten, og nyd roen i museet udenfor åbningstiden. Vi kan også arrange en omvisning i museets udstillinger - kun for jer.

Ærlig og jordnær gastronomi med fokus på kvalitet og enkle råvarer

Gastronomien er ærlig og jordnær, her er fokus på den enkelte råvare i højeste kvalitet. Vi elsker at stege i smør og smagen af rigtig madlavning. Maden er velbalanceret og fuld af smag uden at være vulgær og bombastisk. Alle i køkkenet har brugt deres tid på Michelinrestauranter, og herfra har vi taget alt det bedste. Vi laver ikke små udskårne blomster, men bruger det smukke i råvaren, som den er fra naturens side. Det synes vi giver mening! Vores mad er min. 70% økologisk. Vi tager altid hensyn til oplyste allergener og diæter.

Vi er gode til vin. Faktisk rigtig nørdede. Her går vi ikke på kompromis og sætter altid passende vine til menuen. Maden komplimenterer vinen, og vinen komplimenterer maden. Er man ikke til vin, har vi et godt udvalg af dansk øl. Vi serverer desuden gængse longdrinks eller Nohrlund cocktails - og ønsker I smukke, afstemte cocktails, har vi et godt samarbejde med nogle af Danmarks bedste cocktailnørder.

Fælles for vores drikkevarer er 100% økologi.

Planlægning af jeres fantastiske arrangement hos Gustav Lind

Et selskab på Trapholt er personligt og nærværende. Vi sætter dogmen i fælleskab med jer og ser ikke begrænsninger, men muligheder. Indledende tager vi typisk et møde og en rundvisning og finder hurtigt ud af, om vi er et godt match. Så book et uforpligtende møde med os og hør meget mere om, hvordan du og dine gæster kan få en helt særlig oplevelse på Trapholt.

bottom of page